Weboldal Készítés

Weboldal készítés > Weboldal Készítés

A weboldal készítés folyamata.


Weboldal készítés folyamata alatt segítek önnek abban, hogyan indítsa el weboldalát hogyan tarthatja karban. Milyen tárhelyet érdemes választani, miért fontos a weboldal sebessége? A weboldal tartalma és mennyisége. Segítek milyen képeket érdemes használni.

Határozza meg, mi lesz a weboldal célja.

Legelső lépésként meg kell határozni, hogy pontosan mi a célja a honlap létrehozásával. Lehet egy weboldal, egyszerű blog. Üzleti célú weboldal, vállalkozás bemutatása, ügyfélszerzés, webáruház készítés és további egyedi céloknak megfelelő szolgáltatás nyújtása.

Készítsen tervet a weboldalon megjeleníteni kívánt tartalomról.

A weboldal legmeghatározóbb szerepe a tartalomban rejlik. Minden információ ezen keresztül fog áramlani az ügyfelek és a keresőmotorok felé. Tartalom alatt érthetünk szöveget, képeket, animációkat illetve videókat is. Fontos hogy a tartalom összeszedett átgondolt és releváns legyen az ön céljaival. A jó weboldalról azonnal kiderül, hogy mivel foglalkozik a cég. Olyan képeket használjon elsősorban, amin ön és cége szerepel. Érdemes profi fotós segítségét kérni az ügyben.

Az ön céljai számára a legjobb tárhely kiválasztása.

A tárhely nagyon fontos, hogy megbízható gyors és biztonságos legyen. Rengeteg tárhely szolgáltató van jelenleg a piacon, eltérő árazással. Nem biztos, hogy a legolcsóbb megoldás ha a legkedvezőbb árú ajánlatot válasszuk. Segítek önnek abban, hogy melyek azok a szolgáltatók akik minden kritériumnak megfelelnek.

Tervezési fázis, stílus kialakítása.

Ahogy a fentebb felsorolt anyagok megvannak kezdődhet a weboldal tervezése. Fontos, hogy tudjam mennyi anyag áll rendelkezésemre ahhoz, hogy egy látványtervet készíthessek. Amennyiben még nincs vagy át szeretné tervezni logóját, arra is van lehetőség. Miután a látványterv elkészült és elfogadásra került a fizikai megvalósítás követi.

Kipróbálás, tesztelés egy zárt környyezetben.

Az elkészült weboldal egy teszt domainre fog kerülni, ahol kipróbálhatja hogyan működik mielőtt az éles domainre kerülne. Adott egyedi funkciókat tesztelhet, bármit megváltoztathat anélkül, hogy bármi probléma történne. Weboldalaimat wordpress motorra építem. Amennyiben nem ismeri ezt a cms rendszert állok rendelkezésére.

Weboldal telepítése az ön tárhelyére.

A sikeres teszteket követően és amennyiben a szolgáltatás teljes összegét rendezte, telepítem a weboldalt az ön tárhelyére. Garantálom, hogy weboldala gyors lesz! A google page speed értékei meg fogják haladni a 90 értéket asztali és mobil eszközökön is. A terméket hibátlanul fogom önnek átadni, amennyiben bármilyen hiba még is felmerülne azt természetesen ingyenesen javítani fogom a legrövidebb időn belül.

Karbantartás és frissítés.

Egy weboldalt folyamatosan karban kell tartani, frissíteni kell. Mindig tartsa wordpress motorját naprakészen, mert ezzel biztonságosan tarthatja weboldalát, illetve az újdonságokról sem fog lemaradni.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, vegye fel velem a kapcsolatot.

Ajánlat Kérés