Rólam

Weboldal készítés > Rólam

Kálmán Zsolt vagyok szabadúszó webdesigner


Mint sokan mások én is belenőttem a technika fejlődésébe. Még emlékszem a betárcsázós internet szépségeire, a Herkules monitor által nyújtott minőségre. Visszagondolva, ma már lényegesen jobbak az adottságok. Webfejlesztés szempontjából rengeteg keretrendszer, fejlett CSS3, HTML5 nyújtotta modern eszközök állnak a webdesignerek rendelkezésére.

Az első weboldalam 1998-ban készült, természetesen csak hobbiból egy ingyenes tárhelyre e107 motorral. Kissebb weboldalakat készítettem ismerősöknek, barátoknak. Majd, hogy tovább fejlesszem szaktudásomat tanulmányaimat is ebbe az irányba folytattam.

A szakmai végzettségem multimédia fejlesztő. Elsajátítottam a programozás alapvető logikáját, megtanultam a html használatát, pascalban programoztam illetve actionScriptben. Megtanultam a Photoshop használatát, képeket szerkesztettem és plakátokat terveztem. A macromedia Flash-ben kissebb animációkat és multimédiás bemutatókat készítettem.

Ma már weboldalak készítésével foglalkozom. Az ehhez szükséges alapokat tovább fejlesztve php és javaScript nyelveket már önállóan, távoktatásban tanultam. Nagy hangsúlyt fektetek a typográfiára és az aktuális trendeket folyamatosan figyelemmel kisérem.

Ebben a szakmában elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, akár pár év alatt is nagyon sokminden változhat. Mindig naprakészen tartom a tudásom, erre szakosodott fórumokat olvasok és oktatásokon veszek részt. Keretrendszer szempontjából a WordPress mellett döntöttem, felhasználó barát, könnyen használható mindig naprakész.

Kálmán-Zsolt

Fontosabb Szakismereteim


Ismereteimet folyamatosan fejlesztem és képzem magam. Ebben a szakmában nagyon fontos a mindig naprakész tudás ismerete és azok alkalmazása.

CSS 3

95%

Html 5

95%

JavaScript

75%

Adobe Photoshop

95%

jQuery

75%

PHP

95%

WordPress

95%

Adobe Illustrator

95%

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, vegye fel velem a kapcsolatot.

Ajánlat Kérés